На мітингах просто неба Трамп виступатиме в оточенні куленепробивного скла

Джерело: The Guardian

Секретна служба США використовуватиме куленепробивне скло для захисту Дональда Трампа під час майбутніх передвиборчих мітингів просто неба після того, як на колишнього президента США здійснили замах.

Агентство планує оточити трибуну Трампа балістичним склом, про що повідомили кілька ЗМІ.

Після стрілянини Трамп проводив заходи передвиборчої кампанії виключно в приміщенні. На нещодавньому мітингу в приміщенні в штаті Пенсільванія Трамп сказав: “Ми не відмовляємося від мітингів просто неба”.

За даними ЗМІ, агенти Секретної служби планують використовувати скляні панелі, щоб оточити Трампа з трьох сторін.

Представник Секретної служби повідомив Washington Post, що агентство почало розміщувати панелі з балістичного скла по всій країні, що полегшує транспортування на різні заходи Трампа.

Довідка. Експрезидента США Дональда Трампа евакуювали зі сцени на мітингу в Батлері, штат Пенсільванія, після того, як у натовпі пролунали постріли, а на його обличчі з’явилася кров. Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що під час стрілянини в Пенсильванії зазнав поранення вуха.

Невдовзі правоохоронні органи США “нейтралізували” особу, що вчинила стрілянину. Пізніше прокурор округу Батлер Річард Голдінгер заявив, що двоє людей загинуло, включно з тим, хто відкрив вогонь.

За словами правоохоронців, інцидент на виборчому мітингу в Батлері, штат Пенсільванія, розслідується як можливий замах на вбивство.

ФБР заявило, що стрільцем, причетним до замаху на колишнього президента США Дональда Трампа, став Томас Метью Крукс.

У Шотландії водолази виявили уламки британського військового судна, який було потоплено німецьким підводним човном у Північному морі майже 110 років тому.

Нове дослідження, засноване на ДНК, отриманій з людських кісток і зубів, витягнутих зі стародавніх поховань у Скандинавії – семи з району у Швеції під назвою Фальбігден, одного з прибережних районів Швеції неподалік від Гетеборга і одного з Данії, – припускає, що причиною неолітичного занепаду населення Північної Європи близько 5 000 років тому могли стати хвороби, зокрема чума.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.