Австралійська версія серіалу «Офіс» має вийти на екрани у жовтні

Джерело: Variety 

Австралійська версія культового комедійного серіалу “Офіс” вийде на екрани 18 жовтня на Prime Video, ставши 13-м глобальним втіленням цього шоу. Головну роль у новій адаптації виконає Фелісіті Ворд, відома за серіалами “Бандити часу” та “Вейкфілд”.

Акторка зіграє Ханну Ховард, керуючу директорку пакувальної компанії “Флінлі Креддіка”, що робить її першою жінкою в головній ролі у франшизі “Офіс”.

Фото: John Platt

Події серіалу розгортатимуться навколо Ханни, яка дізнається, що її філію буде закрито, а співробітники змушені перейти на віддалену роботу. Щоб врятувати свій колектив, вона починає робити нереалістичні обіцянки, намагаючись зберегти “робочу сім’ю” разом, що призводить до численних комедійних ситуацій.

У серіалі також з’являться актори з Австралії та Нової Зеландії, включаючи Едіт Пур, Стін Раскопулос, Шарі Себбенс та інших. Серія Amazon Original створено спільно BBC Studios Австралії та Нової Зеландії, Bunya Entertainment і Amazon MGM Studios на основі формату BBC Studios.

Над адаптацією працювали сценаристки Джулі Де Фіна та Джекі ван Біком, які також виконують роль виконавчих продюсерів разом із Кайлі Вашингтоном і Софією Захаріу.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 10 жовтня. На даний час відбулося 114 бойових зіткнень. Найгарячішою сьогодні є ситуація на Лиманському, Покровському та Курахівському напрямках.

10 жовтня Рада прийняла у другому читанні та в цілому проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо порядку проходження військової служби за контрактом іноземцями та особами без громадянства у Збройних Силах України, Державній спеціальній службі транспорту та Національній гвардії України (реєстр. №12023).

Британський актор, володар трьох премій “Оскар” в категорії “Найкраща чоловіча роль” у фільмах “Моя ліва нога”, “Нафта” та “Лінкольн” Денієл Дей-Льюїс оголосив про повернення в кіно після семирічної паузи.

НЕК “Укренерго” нині вже накопичило трикратний, порівняно з нормативним, запас ремонтного обладнання, у межах підготовки до опалювального сезону, запевнив т.в.о. голови правління компанії Олексій Брехт.

Космічний телескоп James Webb від NASA/ESA/CSA сфотографував зоряне скупчення Westerlund 1, розташоване в сузір’ї Жертовника у галактиці Чумацький Шлях.