В Одесі поліціянти затримали 16-річного хлопця, який вистрілив у безпритульного собаку

Джерело: Головне управління Національної поліції в Одеській області

Правоохоронці затримали 16-річного підлітка, який стріляв у безпритульного собаку в Одесі.

Про випадок поліціянтам стало відомо завдяки зверненню містянки, яка стала свідком жорстокого поводження з твариною. Жінка також відвезла безпритульного пса до ветеринарної клініки, де фахівці лікуватимуть його поранене око.

Правоохоронцям вдалося встановити особу юнака і опитати його у присутності батька.

Розслідування показало, що 16-річний стрілок використав пневматичний пістолет, який після нападу на тварину сховав у своїх родичів в одному з населених пунктів Одеського району.

“Поліціянти внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з тваринами”, – зазначили в поліції.

Остаточну правову кваліфікацію діям хлопця дадуть після того, як правоохоронці зберуть усі свідчення, отримають результати експертиз, а ветеринарні лікарі нададуть необхідну допомогу тварині.

Згідно з листом, який Reuters опублікував у четвер, Німеччина має намір схвалити близько 400 мільйонів євро військової допомоги Україні.

Студія “Квартал 95” без дозволу використала відео загиблого захисника Юрія Назаренка у випуску 25 серпня 2024 року. Це викликало обурення у близьких загиблого.

Міжнародна правоохоронна операція призвела до демонтажу кіберзлочинної платформи “Привид”, що активно використовувалася для наркоторгівлі та відмивання грошей. Як повідомляє Європол, під час операції було затримано 51 особу, але вже очікуються нові арешти.

З Яною Баріновою Букви зустрілися у Відні (Австрія), в межах щорічної події viennacontemporary – провідного…

У Києві викрили керівний склад провідного науково-дослідного та проєктного інституту нафтового профілю, яке допомагало Росії відновлювати нафтопереробні заводи після атак українських дронів