Лопес подала заяву на розлучення з Аффлеком у другу річницю їхнього одруження

Джерело: CNN 

Дженніфер Лопес офіційно подала заяву на розлучення з Беном Аффлеком. Це сталось у другу річницю їхнього шлюбу.

Дані про заяву на розлучення з’явились у реєстрі Верховного суду Лос-Анджелеса. Співачка й акторка подала заяву 21 серпня – у другу річницю весільної церемонії з Аффлеком, яка відбулась у Райсборо (штат Джорджія) у 2021 році.

Хоча офіційно заяву на розлучення Лопес подала лише зараз, ЗМІ давно писали, що пара не живе разом. Співачка навіть скасувала свій літній тур через проблеми у родині, а кілька місяців тому Лопес та Аффлек виставили на продаж свій будинок.

Стосунки між Дженніфер та Беном почались ще у 2001 році. Пара кілька років була разом та навіть планувала одруження у вересні 2003 року. За кілька днів до весілля його скасували, посилаючись на “надмірну увагу ЗМІ”, а вже у січні 2004 року пара припинила стосунки.

У 2021 році знаменитості відновили стосунки і вже через рік одружились.

21 вересня на території Посольства України в Китаї відбувся культурний захід “День борщу”, котрий зібрав понад 200 гостей, більшість з яких – громадяни Китаю, а також представники інших народів.

Національна Рада країни визнала систематичні дії, спрямовані на масове та цілеспрямоване вбивство голодом з наміром знищити національну, етнічну, расову чи релігійну групу, актом геноциду, повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Японські винищувачі вперше задіяли інфрачервоні засоби протидії під час перехоплення російського літака Іл-38, який порушив повітряний простір країни.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 24 вересня. Загалом від початку цієї доби відбулося 137 бойових зіткнень.

Литовські парламентарі мають намір ухвалити рішення про заборону працівникам, котрі мають доступ до секретної інформації, виїжджати до недружніх зарубіжних країн.