BMW відкликає 720 тисяч авто у США через ризик короткого замикання

Джерело: Reuters

Автовиробник BMW відкликає 720 796 автомобілів у США через ризик виникнення короткого замикання.

“Неналежним чином загерметизований електричний роз’єм на водяному насосі може зазнавати впливу води і призвести до короткого замикання”, – зазначили у Національній адміністрації управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA).

Відкликання стосуватиметься деяких кросоверів німецького автовиробника, включно з моделями Х1 та Х5, а також деяких седанів BMW 5.

У NHTSA зазначили, що дилери безкоштовно оглянуть і замінять водяний насос та роз’єм, а також встановлять захисний щиток в автівках, які буде відкликано.

Там додали, що у BMW поінформовані про 18 скарг, занепокоєнь або інцидентів на місцях, однак не було жодного випадку аварій або травмувань, пов’язаних із ризиком короткого замикання в перерахованих моделях.

Міністерка з питань міграції та надання притулку Нідерландів Марьолейн Фабер заявила, що уряд у Гаазі хоче оголосити надзвичайний стан, щоб призупинити дію деяких частин закону про надання притулку.

Українського боксера, чемпіона WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександра Усика затримали в аеропорту Кракова. Відповідну інформацію надав спортсмен та політик Жан Беленюк у вівторок, 17 вересня.

Міністерство культури Литви пропонує запровадити у країні штрафи за зберігання нацистської та радянської символіки з метою її розповсюдження.

Шотландка Фіона Гарві, яку вважають прототипом героїні із серіалу “Оленя”, подала позов проти Netflix, звинувативши стримінговий сервіс у наклепі.

17 вересня народна депутатка Мар’яна Безугла попросила звільнити її з посади заступниці голови Комітету з питань національної безпеки та оборони. Відповідну заяву народна обраниця оприлюднила у своїх соцмережах.