Бейонсе випустила лінію алкогольних напоїв

Джерело: Бейонсе/Інстаграм

Американська співачка Бейонсе увійшла у бізнес алкогольних напоїв, запустивши лінію віскі у співпраці з Moët Hennessy з LVMH.

Бейонсе поділилася новиною, тримаючи склянку віскі під назвою SirDavis, у соцмережах і написала “ДЕВІС У МОЇХ КІСТКАХ” і додала посилання на вебсайт напою.

Згідно з релізом, напій SirDavis названий на честь прадіда Бейонсе Девіса Хоуга, який ховав пляшки з віскі, будучи фермером під час сухого закону на Півдні.

“Коли я дізналася, що мій прадід був самогонником, мені здавалося, що мою любов до віскі визначена долею. SirDavis – це спосіб віддати йому шану, об’єднавши нас новою спільною спадщиною”, – сказала Бейонсе.

Штаб-квартира лінії віскі знаходиться в Х’юстоні, рідному місті Бейонсе. Пляшка напою із зображенням бронзового коня також є натяком на останні альбоми Бейонсе.

SirDavis буде доступний у продажу з вересня за ціною 89 доларів за пляшку.

Ввечері 17 вересня російські війська масовано атакували Запорізьку область. Внаслідок обстрілу загинуло двоє осіб та пʼятеро отримали поранення, повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Військовослужбовці 12-ї бригади спеціального призначення “Азов” Національної гвардії України прикинулися російськими розвідниками, аби захопити у полон трьох солдатів РФ.

Секретаріат Уповноваженого із захисту державної мови продовжує фіксувати системні порушення мовних прав громадян України в інтернеті. З початку 2024 року надійшла 421 скарга щодо порушення частини шостої статті 27 Закону “Про забезпечення функціонування української мови як державної”, котра регламентує використання державної мови в мережі інтернет (що майже на 50% менше, ніж за цей період у 2023 році).

Лідер Християнсько-демократичної спілки Фрідріх Мерц буде кандидатом на пост канцлера від опозиційного блоку ХДС/ХСС.

Міністерка з питань міграції та надання притулку Нідерландів Марьолейн Фабер заявила, що уряд у Гаазі хоче оголосити надзвичайний стан, щоб призупинити дію деяких частин закону про надання притулку.