У Канаді невідомі «замінували» більше сотні єврейських установ

Джерело: CBC News

Поліція Канади проводить розслідування у зв’язку з повідомленням про мінування, яке вчора, 21 серпня, отримали більш як сотня різних єврейських установ по всій країні.

“Уранці електронні листи із погрозами було надіслано єврейським установам по всій Канаді, у зв’язку з чим федеральна поліція та правоохоронці кількох міст розпочали розслідування”, – йдеться у матеріалі.

За словами речника Центру у справах Ізраїлю та євреїв, попередження про мінування отримали більше сотні єврейських лікарень, громадських центрів, релігійних організацій та інших установ.

Правоохоронці поки що не виявили вибухових пристроїв. Перевірки будівель тривають.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.

Іспанська поліція заарештувала у Мадриді чоловіка, який мав намір продати підроблену картину Леонардо да Вінчі за 1,3 мільйона євро.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше. 

Літак, що вилетів з аеропорту Паолуччі поблизу Модени та прямував до Франції, зник з радарів на центральній півночі Італії. На його борту перебували троє французьких громадян.

Уряд Німеччини надав Силам оборони новий пакет військової допомоги. Серед іншого, Україна отримає танки LEOPARD, всюдиходи Bandvagn та дрони Vector.