Кріштіану Роналду запустив власний канал в ютубі

Джерело: Кріштіану Роналду/Ютуб

Футболіст Кріштіану Роналду створив власний канал на ютубі під назвою “UR”.

Згідно з описом, на каналі він обговорюватиме свою “найбільшу пристрасть” – футбол, а також “інші інтереси, включаючи сім’ю, оздоровлення, харчування, підготовку, відновлення, освіту та бізнес”. 

У відео Роналду також спілкується з різними гостями.

“Я дуже радий втілити в життя цей проєкт. Це було в моїй голові протягом тривалого часу, але нарешті у нас є можливість втілити це в життя. Мені завжди подобалося мати такі міцні стосунки з шанувальниками в соціальних мережах, і мій канал на ютубі дасть мені ще більшу платформу для цього, і вони дізнаються більше про мене, мою сім’ю та мої погляди на багато різних тем. Я також з нетерпінням чекаю на розмови з гостями, які, без сумніву, здивують людей!” — розповів Роналду. 

На його каналі наразі є 19 відео і вже підписалось 16,4 мільйона користувачів. Канал футболіст запустив вчора, 21 серпня.

Нове дослідження, засноване на ДНК, отриманій з людських кісток і зубів, витягнутих зі стародавніх поховань у Скандинавії – семи з району у Швеції під назвою Фальбігден, одного з прибережних районів Швеції неподалік від Гетеборга і одного з Данії, – припускає, що причиною неолітичного занепаду населення Північної Європи близько 5 000 років тому могли стати хвороби, зокрема чума.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.