Помер зірка «Хрещеного батька» Джон Епрі

Джерело: TMZ

У віці 83 років помер американський актор, зірка фільмів “Клан Сопрано” та “Хрещений батько” Джон Епрі.

Зірка Голлівуду відійшов у засвіти 7 серпня, однак відомо про це стало лише зараз. Сумну звістку повідомив менеджер актора.

За його словами, останні дні артист провів в оточенні найрідніших людей у своєму маєтку в Лос-Анджелесі, США. Нині причина не розголошується, проте його представник каже, що вона настала з природних причин.

“Я дуже засмучений смертю пана Епрі. Він був неймовірно талановитим актором і його любили друзі. Один із найкласніших хлопців, яких я знав”, – зазначив менеджер.

Після смерті в Епрі залишилася дружина Бетсі Грасі та троє дітей – донька Ніколь від попереднього шлюбу та пасинки Маріка Паркер і Валентино Грасі.

Знаменитість дебютував у кіно в драмі Стіва Макквіна про поліцію Сан-Франциско “Булліт”. У другій частині “Хрещеного батька” Джон зіграв молодого Сальваторе “Сал” Тессіо. Роль у стрічці принесла світову славу актору.

Також він відомий за серіалом “Клан Сопрано”. Епрі зіграв невелику роль мафіозі Віллі Дейна. Це була епізодична, але важлива роль, оскільки саме його персонаж став першою людиною, яку вбив Тоні Сопрано.

23 жовтня Європейський банк реконструкції та розвитку підписав угоду з Харковом на 25 мільйонів євро кредитних ресурсів та 10 мільйонів євро безповоротного гранту.

Міністерство охорони здоровʼя України створило механізми для проведення щеплення проти грипу в аптеках. Ініціатива спрямована на покращення доступу українців до цієї медичної послуги та дозволяє оперативно реагувати на епідемічні загрози.

Станом на 23 жовтня, внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ, в Україні постраждало більше ніж 2230 дітей.

В Офісі Генерального прокурора розслідують можливі зловживання під час отримання прокурорами груп інвалідності. Згідно з попередніми результатами, загалом показник кількості осіб з інвалідністю в органах прокуратури не перевищує 10% по регіонам.

Генсек ООН Антоніу Гутерреш прилетів до Казані на саміт БРІКС і спробував коровай. Його візит до Росії різко розкритикував заступник головного редактора Bild Пауль Ронцхаймер.