Команда Телеграму прокоментувала затримання Дурова

Джерело: Телеграм

Команда Телеграму відреагувала на затримання у Франції засновника цього месенджера Павла Дурова.

У заяві йдеться, що Телеграм дотримується законів ЄС, зокрема Закону про цифрові послуги, і “його модерація відповідає галузевим стандартам та постійно вдосконалюється”.

Також у дописі наголошується, що генеральний директор Телеграму Павло Дуров не має чого приховувати та часто подорожує Європою.

“Абсурдно стверджувати, що платформа або її власник несуть відповідальність за зловживання цією платформою”, – зауважили в Телеграмі, додавши, що, “як засіб комунікації та джерело важливої ​​інформації” його використовують майже мільярд людей у всьому світі.

“Чекаємо на швидке вирішення цієї ситуації. Телеграм з вами”, – резюмували представники месенджера.

В Bloomberg заявили, що Кремль використовує ютуб, щоб поширювати свої відео, проте обмежує доступ для росіян.

Сьогодні, 19 вересня, Верховна Рада в цілому прийняла нову постанову про зміну назв 327 населених пунктів у рамках дерусифікації.

СБУ повідомила про підозру клірику київського монастиря УПЦ МП, який виправдовував повномасштабне вторгнення Росії.

Президент Румунії Клаус Йоганніс звернувся до парламенту з проханням дозволити створення на території країни морської навчальної бази для підготовки українських морських піхотинців. Ініціатива є частиною міжнародних зусиль для зміцнення обороноздатності України в умовах російської агресії.

На слуханнях Конгресу США, які відбулись 18 вересня, відзначили, що Україна в умовах війни втілює інновації у військових технологіях та концепціях набагато швидше, аніж США.