На фронті загинув колишній боксер збірної України Денис Ящук

Джерело: Boxing Ukraine,  Luckypunch.net

Колишній боксер збірної України Денис Ящук загинув на фронті в боротьбі з російськими загарбниками.

Ящук був вихованцем боксерського клубу “Максим” у Нетішині Хмельницької області, виступав у ваговій категорії до 52 кг і здобув звання майстра спорту міжнародного класу. Він також входив до складу національної збірної та команди “Українські отамани”.

“Українські отамани” – напівпрофесійна боксерська команда, заснована в 2012 році Українською федерацією боксу для участі у боксерській лізі World Series Boxing (WSB). У складі команди в різні роки виступали такі відомі українські боксери, як Олександр Усик, Василь Ломаченко, Олександр Гвоздик, Денис Берінчик та інші.

Росія проводить інформаційні маніпуляції, часто маскуючи їх під українські ініціативи, зокрема через створення псевдоукраїнських сторінок у соцмережах.

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн у п’ятницю, 20 вересня, здійснить візит до України.

Згідно з листом, який Reuters опублікував у четвер, Німеччина має намір схвалити близько 400 мільйонів євро військової допомоги Україні.

Студія “Квартал 95” без дозволу використала відео загиблого захисника Юрія Назаренка у випуску 25 серпня 2024 року. Це викликало обурення у близьких загиблого.

З Яною Баріновою Букви зустрілися у Відні (Австрія), в межах щорічної події viennacontemporary – провідного…