У Донецькій області внаслідок удару авіабомбою загинула родина: батьки та двоє дітей

Джерело: Офіс генерального прокурора у Фейсбуці

28 серпня російські військові скинули авіабомбу на село Ізмайлівка в Покровському районі Донецької області, внаслідок чого загинула ціла родина. Під завалами будинку були знайдені тіла 45 та 53-річних батьків, їхнього 17-річного сина та 24-річної доньки.

Фото: Офіс Генерального прокурора

За попередніми даними, удар був завданий керованою авіаційною бомбою, яка поцілила в приватний будинок, спричинивши руйнування та загибель сім’ї.

Прокурори та рятувальники продовжують документувати воєнні злочини, вчинені Збройними силами РФ, вживаючи всі необхідні заходи для збору доказів.

Донецька обласна прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, відповідно до ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Згідно з листом, який Reuters опублікував у четвер, Німеччина має намір схвалити близько 400 мільйонів євро військової допомоги Україні.

Студія “Квартал 95” без дозволу використала відео загиблого захисника Юрія Назаренка у випуску 25 серпня 2024 року. Це викликало обурення у близьких загиблого.

З Яною Баріновою Букви зустрілися у Відні (Австрія), в межах щорічної події viennacontemporary – провідного…

У Верховній Раді зареєстрували новий проєкт постанови щодо перейменування населених пунктів в рамках деколонізації. Серед співавторів постанови є керівництво ВР, Петро Порошенко та лідери парламентських фракцій.

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн у четвер, 19 вересня, заявила, що 160 мільйонів євро з надходжень від заморожених російських активів спрямують на гуманітарні потреби України цієї зими.