В Одесі на білборді від міськради переплутали призерок Олімпіади

Джерело:“Підслухано Одеса”, “Думська”

Мерія Одеси потрапила в комічну ситуацію під час привітання легкоатлетки Ірини Геращенко з бронзовою медаллю Олімпійських ігор 2024 року. На рекламному плакаті в місті помилково розмістили знімок її партнерки по збірній — Ярослави Магучіх.

 “Одеса вітає бронзову призерку Олімпійських ігор! Ірина Геращенко”, – написано на бігборді поряд із фото Магучіх, яка на Олімпіаді-2024 виборола золото.

Джерело: “Підслухано Одеса”

У коментарі місцевому виданню в одеській мерії розповіли, що вже розробили правильний дизайн біґборда.

“На жаль, сталася прикра помилка, включився людський фактор. Управління реклами перепрошує спортсменку. Вже сьогодні все буде виправлено”, – пояснили адміністрації.

Джерело: Wikipedia

Довідково: Ірина Ігорівна Геращенко – українська стрибунка у висоту, бронзова призерка Олімпійських ігор 2024 року.

Київська спортсменка розпочала свою кар’єру ще у 2011 році, брала участь у чемпіонатах Європи та світу, тричі була учасницею Олімпійських ігор.

2024 року Геращенко виборола бронзу на чемпіонаті Європи та на Олімпіаді. В обох випадках Ірина змогла стрибнути на 1,95 м.

Її особистий рекорд – 2,00 м на стадіоні (2022) та 1,98 м у приміщенні (2021).

За досягнення у спорті отримала Орден княгині Ольги другого та третього ступенів.

  • У Парижі завершилися XXXIII літні Олімпійські ігри-2024, де збірна США здобула перше місце в загальнокомандному заліку зі 126 медалями. Розповідаємо, які медалі отримала Україна.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 17 вересня. З початку доби відбулося 139 бойових зіткнень, з яких 34 досі тривають.

ЗМІ підрахували втрати російської та української армії за понад два роки повномасштабної війни.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативні ситуацію на фронті станом на 22:00 16 вересня. Загалом, від початку цієї доби відбулося 153 бойових зіткнення.

Італія передасть другу систему протиповітряної оборони SAMP-T в Україну для відбиття російських ракетних атак вже найближчим часом.

Джерело: пресслужба поліції Києва. У Києві поліціянти спільно зі співробітниками СБУ затримали 16-річного студента, який…