За 10 хв до кінця робочого дня: окупанти скинули КАБ на центр Куп’янська, є поранені

Джерело: Олег Синєгубов

Російські війська у середу, 28 серпня, завдали удару керованою авіабомбою по центральній частині Куп’янська, Харківської області.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що в результаті удару постраждала будівля міської адміністрації. Станом на 17:50 відомо про вісьмох постраждалих.

“Руйнування досить великі, але всі живі, інформації про вбитих немає. Люди працювали всередині, залишалося буквально 10 хвилин до кінця робочого дня”, — розповів начальник Куп’янської МВА у коментарі Суспільному.

Оновлено: Станом на 19:40 кількість постраждалих зросла 14 людей, серед них троє поліцейських.

  • У Кривому Розі до восьми зросла кількість постраждалих унаслідок ракетного удару РФ по місту вранці 28 серпня.
  • 28 серпня російські військові скинули авіабомбу на село Ізмайлівка в Покровському районі Донецької області, внаслідок чого загинула ціла родина. Під завалами будинку були знайдені тіла 45 та 53-річних батьків, їхнього 17-річного сина та 24-річної доньки.

Згідно з листом, який Reuters опублікував у четвер, Німеччина має намір схвалити близько 400 мільйонів євро військової допомоги Україні.

Студія “Квартал 95” без дозволу використала відео загиблого захисника Юрія Назаренка у випуску 25 серпня 2024 року. Це викликало обурення у близьких загиблого.

З Яною Баріновою Букви зустрілися у Відні (Австрія), в межах щорічної події viennacontemporary – провідного…

У Верховній Раді зареєстрували новий проєкт постанови щодо перейменування населених пунктів в рамках деколонізації. Серед співавторів постанови є керівництво ВР, Петро Порошенко та лідери парламентських фракцій.

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн у четвер, 19 вересня, заявила, що 160 мільйонів євро з надходжень від заморожених російських активів спрямують на гуманітарні потреби України цієї зими.