У Туреччині 23 людини зависли вниз головою на атракціоні «камікадзе»

Джерело: TRT Haber

У розважальному парку в Кахраманмараші, що на південному сході Туреччини, сталася аварія на атракціоні “камікадзе”, внаслідок чого 23 особам довелося близько години провисіти вниз головою.

“23 людей, що зависли на атракціоні “рейнджер” (камікадзе) у парку розваг у Кахраманмараші, врятували за допомогою пожежних бригад”, – йдеться в матеріалі.

За даними мовника, відвідувачі атракціону зависли вниз головою в повітрі приблизно на годину.

Пожежники зняли постраждалих зі зламаного атракціону, п’ятеро людей через паніку доставили до лікарні.

За фактом інциденту розпочато розслідування.

18 вересня 1929 року народилась Алла Горська – українська художниця та дисидентка, громадська діячка, одна із засновниць та найяскравіших творчих особистостей покоління руху шістдесятництва, одна з перших представниць андерграунду, діячка правозахисного руху 1960-х років в Україні.

Президент Фінляндії Александер Стубб закликав до розширення Ради Безпеки ООН, скасування її єдиного права вето та зупинення будь-якого члена, який бере участь у незаконній війні, такій як вторгнення Росії в Україну.

Згідно із записом у судовому циркулярі, принцеса Уельська повернулася до роботи з приватною зустріччю у Віндзорському замку.

Сьогодні вранці, 18 вересня, на одній із АЗС у Святошинському районі Києва між двома чоловіками виник конфлікт, під час якого один застрелив іншого з вогнепальної зброї та поїхав. Від поранень потерпілий помер. 

За даними Microsoft, Росія причетна до створення фейку про віцепрезидентку Сполучених Штатів, кандидатку у президенти США Камалу Гарріс.