Дівчина ледь не загинула від рук колишнього. Вона почала нове життя, ставши спортсменкою

Джерело: ВВС

Колишній партнер Трейсі Отто ледве не вбив її, але вона змогла вижити та розпочати нову кар’єру як спортсменка. Дівчина увійшла до збірної США зі стрільби з лука на Паралімпійських Іграх у Парижі, де змагатиметься як у змішаній команді, так і в індивідуальних змаганнях.

“Від смерті до Паралімпіади – це божевільна подорож. Я в захваті від себе та своєї команди”.

Джерело: TRACY OTTO

У жовтні 2019 року колишній партнер спортсменки напав на неї в її домі, кілька разів вдарив, потім вистрілив у ліве око і вдарив ножем у шию. Чоловік також зґвалтував її.

Він був переконаний, що вбив дівчину.

“Зрештою він сам викликав поліцію, сказавши їм своє ім’я та адресу. А потім він сів на сходи будинку, і вони приїхали та забрали його”, – розповідає спортсменка.

Трейсі залишилася паралізованою нижче грудей, втратила ліве око і має обмежені рухи рук. Її також турбують проблеми з потовиділенням, що ускладнює регулювання температури тіла.

Джерело: TRACY OTTO

Дівчина раніше була фітнес-моделлю, тому прагнула повернутись до спорту. Вона спробувала себе у стрільбі з лука. Через травми Трейсі стріляє зі спеціально розробленої конструкції.

“У мене на зап’ясті є спусковий гачок, від нього проходить кабель через кепку, а на кінці кабелю – пристрій на кшталт невеликої шпильки, який я перекушую, коли готова випустити стрілу”, – розповідає дівчина.

Джерело: USA ARCHERY

Вона хоче стати “маяком надії” для інших жінок, які пережили насильство з боку партнерів чи колишніх.

“Я завжди хотіла змінити цей світ, стати світлом. Тут так багато темряви та ненависті, які неможливо виправдати. Я хотіла стати прикладом для тих, хто постраждав, як я”.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.

Двоє людей вважаються зниклими безвісти, а близько 1 000 осіб евакуйовано після повеней і зсувів на півночі Італії, в регіоні Емілія-Романья.

Південь Німеччини “тероризують” середземноморські мурахи, які перегризають дроти електрокабелів та інтернету.

Компанія Tesla американського мільярдера та винахідника Ілона Маска, віддалено відключила голові Чечні Рамзану Кадирову автомобіль Cybertruck.