Гарріс випереджає Трампа у семи ключових штатах – Bloomberg

Джерело: Bloomberg

Опитування Bloomberg News/Morning Consult показало, що віцепрезидентка США Камала Гарріс на 2% випереджає Дональда Трампа серед виборців у семи ключових штатах. Гарріс зарекомендувала себе як більш надійна в захисті особистих свобод і ключових економічних питаннях.

Джерело: Bloomberg

Гарріс лідирує на 2% серед зареєстрованих виборців у семи штатах і на 1% серед вірогідних виборців. Порівняно з президентом Байденом, вона покращила шанси на перемогу в Колегії виборників, зокрема в хитких штатах, таких як Джорджія та Невада.

У Північній Кароліні Гарріс тепер має перевагу у 2%.  Жоден кандидат у президенти від Демократичної партії не перемагав там з часів Барака Обами у 2008 році, а Трамп ще у квітні лідирував у цьому штаті на 10%.

Гарріс має значну перевагу в Вісконсині (8%), а в інших ключових штатах її перевага коливається від 2% до 4%. 84% її прихильників очікують перемогу на виборах, тоді як 79% виборців Трампа прогнозують перемогу свого кандидата.

Актор Девід Швіммер нещодавно зізнався, що його кар’єра могла б піти зовсім іншим шляхом, якби він не відмовився від ролі у фільмі “Люди в чорному” 1997 року. На той час актор здобув велику популярність завдяки своїй ролі в серіалі “Друзі”, але він вирішив зосередитися на власному фільмі, замість того щоб прийняти пропозицію зіграти головну роль у культовому фільмі.

Росія проводить інформаційні маніпуляції, часто маскуючи їх під українські ініціативи, зокрема через створення псевдоукраїнських сторінок у соцмережах.

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн у п’ятницю, 20 вересня, здійснить візит до України.

Згідно з листом, який Reuters опублікував у четвер, Німеччина має намір схвалити близько 400 мільйонів євро військової допомоги Україні.

Студія “Квартал 95” без дозволу використала відео загиблого захисника Юрія Назаренка у випуску 25 серпня 2024 року. Це викликало обурення у близьких загиблого.