Через підтримку Ізраїлю: пропалестинські активісти готуються до протестів на виступах Гарріс

Джерело: Reuters.

Групи, що підтримують Палестину, планують масштабні протести під час виступів віцепрезидентки та кандидатки у президенти від Демократичної партії Камали Гарріс. Зокрема вони планують це зробити 10 вересня під час її дебатів з кандидатом від республіканців Дональдом Трампом. Протести спричинені сильною підтримкою Гарріс Ізраїлю під час війни в Газі, що, на думку активістів, ігнорує голоси прихильників Палестини.

Під час мітингу в Савані, штат Джорджія (США), активісти вже перервали її промову. Протестувальники також планують акції в університетах і на громадських заходах, зокрема, на річницю нападу ХАМАС на Ізраїль – 7 жовтня.

Гарріс відмовилася від ідеї скоротити обсяги продажів зброї Ізраїлю, підкресливши, що це питання навіть не розглядається. Її позиція загрожує розколом в Демократичній коаліції, яка вже зіткнулася з подібними проблемами під час кампанії Джо Байдена.

Попри те, що Гарріс лідирує в загальнонаціональних опитуваннях, у ключових штатах її підтримка може постраждати через ці протести.

Дослідження показало, що пари, які активно діляться закоханими селфі в соцмережах, можуть бути менш щасливими, ніж ті, хто не так активно це робить.

У 12-й бригаді НГУ “Азов” прокоментували створення власної окремої служби супроводу бійців після реакції Патронатної служби “Янголи Азову”.

Дослідники виявили, що ящірки, а саме аноліс водяний, занурюються у воду, щоб уникнути своїх хижаків, та виживають, дихаючи через міхур, який утворюється в їхніх ніздрях.

Психолог з Мельбурна, Джонатан Уокер, розпочав стосунки з молодою клієнткою, коли вона була вразливою, поселив її у квартирі матері та розкривав їй конфіденційну інформацію про інших клієнтів.

За інформацією ЗМІ Володимир Зеленський очікує, що президент США Джо Байден офіційно запросить Україну стати членом НАТО до кінця своєї каденції, тобто – до кінця року.