Кошеня – вціліле: як десантники 95 бригади рятують життя навіть у найтяжчі моменти

Джерело: Генштаб ЗСУ.

Українські десантники не лише захищають людей, але й рятують тварин, що постраждали від війни.

Відділення комунікацій 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗСУ

Нещодавно, під час виконання завдання на прифронтовій території, бійці 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади врятували маленьке кошеня зі зруйнованого російськими окупантами будинку:

“Це крихітне створіння залишилося зовсім самотнім посеред руїн, але наші воїни не пройшли повз і звіринка отримала другий шанс на життя завдяки людяності українських захисників”, – повідомляють у Генштабі.

Також військові додали, що війна не залишає байдужими тих, хто щодня дивиться смерті в обличчя, і навіть у найтяжчі моменти воїни світла знаходять сили, щоб допомогти тим, хто цього потребує.

  • Зоозахисники написали, що бобер “потрапив у дійсно велику халепу“, адже він потрапив у яму з відходами – сміттям і тухлою рибою – і понад добу не міг звідти вибратися. Тварина у момент прибуття наших рятувальників тварина була вже вкрай виснажена та слабка, тож відразу після порятунку бобер поїхав у клініку.

Окупанти здійснили артобстріл міста Марганець, що на Дніпропетровщині. Поранені двоє дорослих і дитина.

Google виграла боротьбу зі штрафом ЄС у розмірі 1,49 мільярда євро за блокування конкуруючих пошукових рекламодавців.

Американського репера Шона Комбса, який виступає під сценічним ім’ям Puff Daddy, заарештовано.

Прокурорка Спеціалізованої антикорупційної прокуратури під час засідання у справі нардепа від “Слуги народу” Андрія Одарченка заявила, що депутат, ймовірно, покинув територію України.

Міністр національної оборони Румунії Анджел Тилвар у середу, 18 вересня, заявив, що НАТО має прийняти “надійну скоординовану” відповідь на інциденти, коли російські ракети або безпілотники потрапляли у повітряний простір альянсу.