Гарріс закликає Трампа проводити дебати з постійно увімкненими мікрофонами

Джерело: Reuters

Віцепрезидентка США Камала Гарріс, яка є кандидатом у президенти від Демократичної партії, закликала свого опонента від Республіканської партії Дональда Трампа до дебатів із постійно увімкненими мікрофонами. Гарріс і Трамп погодилися взяти участь у дебатах, які організовуватиме ABC News 10 вересня.

Гарріс у своєму дописі на X висловила сумніви щодо здатності Трампа вести відкриту дискусію. Вона натякнула, що його радники не довіряють йому настільки, щоб дозволити йому дебатувати з увімкненим мікрофоном. Вона наголосила на важливості прозорих дебатів і закликала Трампа до обговорення без обмежень на використання мікрофонів.

Трамп відповів, що він підтримує ідею увімкнених мікрофонів. Також він висловив своє невдоволення тим, що мікрофони вимикалися під час його минулих дебатів проти Джо Байдена.

Ці дебати стануть першим серйозним протистоянням між Гарріс і Трампом після того, як Джо Байден вибув із президентської гонки після невдалого виступу на дебатах CNN у червні, що викликало питання щодо його здатності ефективно виконувати обов’язки президента.

Також стало відомо, що дебати між кандидатами у віцепрезиденти, демократом Тімом Уолцом і республіканцем Джей Ді Венсом, відбудуться 1 жовтня на CBS News.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.