Відтепер користувачі інстаграму можуть публічно коментувати історії

Джерело: Hypebeast

Соціальна мережа “Інстаграм” запровадила оновлення, завдяки яким відтепер користувачі можуть коментувати історії одне одного. 

Раніше користувачі могли просто надсилати повідомлення або реакцію тим, хто опублікував історії. Тепер коментарі до історії відображатимуться публічно для всіх, як і коментарі до звичайного допису на платформі.

Автори також матимуть можливість увімкнути або вимкнути ці коментарі.

Будь-хто, хто дивиться історію, зможе переглядати коментарі, але лише ті, хто підписаний на автора, може їх писати.

Американський актор, зірка “Піратів Карибського моря” Джонні Депп готується до відкриття своєї першої імерсивної експериментальної виставки.

18 вересня Кремль назвав “небезпечними” коментарі генсека НАТО Єнса Столтенберга про те, що рішення Заходу дозволити Україні використовувати західну зброю великої дальності для удару по Росії не буде “червоною лінією” Путіна, яка спонукала б Москву до ескалації.

Запаси зброї та іншого військового обладнання у Пентагону скорочуються, тому обсяги пакетів військової допомоги Україні упродовж останніх місяців стали меншими.

Слідчий суддя ВАКС Віктор Маслов частково задовольнив клопотання прокурора та застосував до колишнього заступника голови Дніпропетровської обласної адміністрації Максима Беспальчука запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 15 млн грн.

Група з восьми видр напала на жінку в міському парку в Малайзії.