Опра Вінфрі вибачилася за популяризацію культури дієт

Джерело: Variety

У прямому ефірі компанії WeightWatchers американська ведуча й акторка Опра Вінфрі вибачилася за свою роль у просуванні культури дієт.

“Я була непохитною учасницею цієї дієтичної культури. Я пропагувала її на своїх платформах, у журналі, ток-шоу впродовж 25 років. Я була її основною учасницею. Я не можу сказати вам, скільки шоу про схуднення й перевтілення я зробила, і вони були основними відтоді, як я працюю на телебаченні”, – поділилася ведуча.

Зокрема Вінфрі згадала про момент із “The Oprah Winfrey Show”, де вона вийшла на сцену з візочком, на якому лежало близько 30 кілограмів тваринного жиру – стільки ваги тоді втратила ведуча – щоб показати, чого вона досягла під час схуднення. За словами Вінфрі, вона шкодує про цей момент.

У коментарях під прямим ефіром багато жінок висловили підтримку ведучій і поділилися власним досвідом, коли їй ганьбили й дискримінували за вагу.

За даними Glamour, Вінфрі була прихильницею культури дієт і сама обмежувала споживання їжі, оскільки нерідко зазнавала критики стосовно своєї ваги. Також вона була в раді WeightWatchers – міжнародної компанії зі штаб-квартирою у США, яка пропонує послуги зі зниження й підтримки ваги.

У лютому Вінфрі залишила раду компанії. Вона перебувала там на посаді директорки з 2015 року.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 19 вересня. Загалом від початку цієї доби відбулося 163 бойових зіткнення.

19 вересня глава РФ Володимир Путін заявив, що Росія збільшила виробництво безпілотників приблизно в десять разів до майже 1,4 мільйона цього року, намагаючись забезпечити свою армію на фронті.

19 вересня близький соратник президента РФ Володимира Путіна “попередив” західні уряди, що почнеться ядерна війна, якщо вони дадуть зелене світло Україні використовувати далекобійне озброєння для ударів по території Росії.

Міністерство внутрішніх справ України запропонувало Португалії допомогу в боротьбі з масштабними пожежами, які охопили центральну та північну частини країни.

У Верховному Суді прокурори домоглися повернення до комунальної власності земельної ділянки, виділеної Київрадою приватному товариству для забудови. Мова про земельну ділянку біля озера Вирлиця, яка ще з 1994 року зарезервована як цінна природна територія, що має значну рекреаційну цінність.