Гурт Linkin Park повертається на сцену з новою солісткою

Джерело: ВВС

Рокгурт Linkin Park оголосив, що новою вокалісткою стане Емілі Армстронг, яка запише альбом і візьме участь у турі. Це вперше з 2017 року, коли соліст Честер Беннінгтон, наклав на себе руки.

Армстронг приєднається до Майка Шиноди, Бреда Делсона, Фенікса і Джо Хана. Вокал вона розділить із Шинодою, а новим барабанщиком став Колін Бріттейн. Гурт оголосив про склад напередодні виходу альбому From Zero і світового турне.

Армстронг виросла в Лос-Анджелесі і найбільш відома як вокалістка альт-рокгурту Dead Sara, який вона заснувала разом з гітаристом Сіуксі Медлі у 2005 році.

Linkin Park залишається одним із найуспішніших гуртів у стрімінгову епоху. Вони єдині, хто потрапив у топ-10 найпопулярніших альбомів усіх часів на Spotify, а їхня збірка Papercuts набирає понад 9 мільйонів прослуховувань щодня.

У рамках світового турне цього місяця Linkin Park відвідає Лос-Анджелес, Нью-Йорк, Гамбург, Сеул і Лондон, а в листопаді — Боготу. Це їхні перші живі виступи після самогубства соліста Честера Беннінгтона у 2017 році.

Турне супроводжуватиме новий сингл “The Emptiness Machine” — перша пісня після смерті Честера.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.