На Одещині легковик зіткнувся з вантажівкою, загинули дві дитини

Джерело: ГУНП в Одеській області

В Одеській області на трасі Київ – Одеса поблизу села Малинівка Березівського району внаслідок ДТП загинули 2 дитини, ще двоє чоловіків доправлені до лікарні.

“Унаслідок автопригоди, що сталася 5 вересня близько 18-ї години на трасі Київ – Одеса поблизу села Малинівка, загинули дві дитини, ще двоє чоловіків доставлені до лікарні”, – йдеться в повідомленні.

Фото: Нацполіція

За даними слідства, водій легкового автомобіля “BMW” їхав з Житомирщини в Одесу на відпочинок зі своїми синами. Він не врахував погодні умови, не обрав безпечну швидкості руху і на слизькій від дощу дорозі виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою.

“Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули сини керманича “BMW” 10-ти та 16-ти років. Водіїв обох транспортних засобів з різними травмами доставили до лікарні”, – мовиться в матеріалі.

Фото: Нацполіція

Чоловіків перевірили на стан сп’яніння, вони тверезі.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик та призначено низку експертиз. Встановлюються повні обставини автопригоди.

Культовий персонаж DC Бетмен, який вперше дебютував у коміксах у березні 1939 року, отримає зірку на Голлівудській алеї слави.

Через декілька днів після того, як регулювальні органи на два місяці зупинили польоти ракети Starship компанії SpaceX на Марс, фірмі Ілона Маска загрожує великий штраф за ймовірні порушення безпеки двох запусків минулого року.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 20 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.