Штаб Трампа за серпень зібрав на передвиборчу кампанію на $8 мільйонів менше, ніж у липні

Джерело: Reuters

Кандидату у президенти США від Республіканської партії Дональду Трампу в серпні вдалося зібрали 130 мільйонів доларів на свою передвиборчу кампанію.

Як зауважили у виданні, цей показник є дещо нижчим, ніж у липні, коли кампанія Трампа зібрала 138,7 мільйона доларів. Загалом на кінець липня кампанія Трампа мала бюджет у 327 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що прихильники американської співачки Тейлор Свіфт, відомі як Swifties, що офіційно не повʼязані з самою виконавицею, провели віртуальний мітинг, на якому зібрали кошти на кампанію кандидатки в президенти США від Демократичної партії Камали Гарріс.

За даними агентства, глядачі цього прямого ефіру пожертвували на кампанію Гарріс приблизно $111,4 тис.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.