Кейт Міддлтон завершила курс хімієтерапії

Джерело: The Prince and Princess of Wales

Принцеса Уельська повідомила, що завершила курс профілактичної хімієтерапії.

У своєму повідомленні Кейт розповіла, що цьогоріч проведе кілька публічних заходів, але попередила, що її шлях до повного виздоровлення ще не завершено і він буде довгим, адже її мета – повністю вилікувати рак.

“Оскільки літо звершується, я не можу передати, яке це полегшення – нарешті завершити курс хімієтерапії”, – сказала принцеса.

Вона зауважила, що останні дев’ять місяців були надзвичайно важкими для її сім’ї, оскільки звичене життя змінилось в один момент.

“Шлях раку важкий, страшний та непередбачуваний для всіх, насамперед для найближчих”, – сказала принцеса.

Вона додала, що за цей час разом з чоловіком принцом Вільямом вони почали думати про необхідність дякувати за прості, однак важливі життєві речі,

“Просто любити і бути тим, кого люблять”, – пояснила Кейт.

Зараз, за словами принцеси, вона зосереджена на тому, аби уникнути раку.

“Хоча я закінчила хімієтерапію, мій шлях до зцілення та повного одужання довгий і я повинна сприймати кожен таким, яким він є. Попри все, що було раніше, я починаю нову фазу виздоровлення з новим почуттям надії та вдячності за життя. Усім тим, хто продовжує свою власну подорож раком, я залишаюся з вами, пліч-о-пліч, рукою З темряви може вийти світло, тож нехай це світло світить яскраво”, – наголосила Кейт.

У січні 42-річній Кейт провели операцію на черевній порожнині. Відтоді герцогиня майже не з’являлась на публіці, а після занепокоєння суспільства у березні повідомила, що хворіє на рак.

Варто зауважити, що досі невідомо, який тип онкології та якої стадії виявили у Кейт Міддлтон. Все, про що повідомив Кенсінгтонський палац – що принцеса почала курс профілактичної хімієтерапії у лютому.

Після березневого відеоповідомлення про рак, Кейт з’явилась на публіці лише у червні, на щорічному військовому параді до дня народження короля Чарльза III. Згодом її помітили на Вімблдонському тенісному турнірі.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.