На Франківщині викрили на хабарях заступника керівника обласного ТЦК і двох працівників

Джерело: Нацполіція

Заступника керівника Івано-Франківського обласного ТЦК та двох службовців районного ТЦК викрили на хабарях. Їм оголосили підозру у прийнятті неправомірної вигоди. За ці злочини загрожує до 10 років ув’язнення, позбавлення права займати певні посади і конфіскація майна.

Слідство стверджує, що підозрювані організували схеми для отримання електронних кодів у системі “Оберіг”, що дозволяли уникнути чи відтермінувати військову службу. Неправомірні вигоди становили від 2000 грн до $1000.

Заступнику начальника обласного ТЦК та ще одному підозрюваному призначено тримання під вартою з можливістю внесення застави по 242 000 грн кожному. Розгляд клопотання щодо третього підозрюваного триває.

  • У Київській області затримано двох очільників ТЦК та їхнього спільника, які “заробили” на ухилянтах понад мільйон доларів.
  • Слідчі поліції Тернопільщини оголосили підозру працівникам районного ТЦК та СП у створенні організованої злочинної групи. Аби змусити військовозобовʼязаних платити, вони вдавались навіть до погроз, побиття та викрадення людей.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.