Син покійного фронтмена «Linkin Park» розкритикував гурт через нову солістку

Джерело: vt.co

Джеймі Беннінгтон, син покійного фронтмена “Linkin Park” Честера Беннінгтона, розкритикував одного із засновників гурту Майка Шиноду за те, що той знайшов заміну його батькові. Тепер голосом колективу стала Емілі Армстронг.

Зокрема, Джеймі незадоволений тим, що виконавиця має зв’язки із з саєнтологією, а також тим, що в минулому вона підтримувала актора Денні Мастерсона, якого за зґвалтування засудили щонайменше до 30 років в’язниці.

“Людям нескладно змиритися з перспективою відродження Linkin Park. Їм важко зрозуміти, як ви найняли Емілі Армстронг на заміну Честеру”, – обурився він.

За словами Беннінгтона-молодшого, музичний гурт “відмовляється визнавати наслідки найму когось на кшталт Емілі”, яка відтоді заявила, що “недооцінила” ситуацію з Мастерсоном і вважала, що “підтримує друга”.

При цьому він зауважив, що Шинода вибрав “вкрай невдалий час” для того, щоб ввести в групу нову людину. Вересень є місяцем запобігання самогубствам, а його батько, як відомо, наклав на себе руки.

На думку Джеймі, Майк та інші члени гурту “тихо стерли життя і спадщину його батька в реальному часі” і “зрадили довіру, яку надавали вам десятиліттями, шанувальників і людей, що підтримують, зокрема й мене”.

“Ми вірили, що ви станете більшою, кращою людиною, тому що ви обіцяли нам. Тепер ви просто маразматик і глухий. Божевільний”, – заявив він.

19 вересня російська армія здійснила атаку на Запорізький район із застосуванням керованих авіабомб (КАБ). Внаслідок цього одна людина загинула, ще дві зазнали поранення.

19 вересня відзначається День народження смайлика. Цього дня також вшановується пам’ять святих мучеників Трохима, Савватія та Доримедонта. До Нового року залишилося 103 дні.

За даними синоптиків у четвер, 19 вересня, здебільшого не очікуються опади. 

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.