Гарріс хоче провести ще одні дебати з Трампом у жовтні

Джерело: The Washington Post

Камала Гарріс, кандидатка в президенти США, висловила бажання провести другий раунд дебатів з Дональдом Трампом після їхньої першої зустрічі. За попередніми даними, другі дебати можуть відбутися в жовтні перед виборами у листопаді.

Команда Гарріс заявила про свій запит на проведення повторних дебатів одразу після завершення перших, ще до того, як обидва кандидати зустрілися на сцені.

Джен О’Меллі Діллон, керівниця кампанії демократки, наголосила, що Гарріс готова до другого раунду, підкресливши важливість нових дебатів для громадськості: “Це те, що вони (громадяни США, – ред.) побачили сьогодні ввечері, і те, що вони повинні побачити на других дебатах у жовтні. Віцепрезидентка Гарріс готова до повторних дебатів, Дональд Трамп”.

Зазначимо, що Трамп раніше закликав провести три раунди дебатів. Перший раунд відбувся в червні, де демократів представляв чинний президент Джо Байден, а другий раунд, де вже дебатувала Гарріс, пройшов 10 вересня.

Однак, поки не ясно, чи погодиться Трамп на другий раунд дебатів. Після першої зустрічі він заявив журналістам: “Ми подивимося на це, але вони хочуть повторних дебатів, тому що вони програли”.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.