Голлівудський актор Майкл Дуглас із сином приїхав до Києва

Джерело: Управління туризму та промоцій КМДА, Євген Клопотенко/Х

Сьогодні, 11 вересня, Київ відвідав голлівудський актор і посол ООН Майкл Дуглас разом із сином Діланом. Вони приїхали як спеціальні гості на четвертий Саміт перших леді та джентльменів, який пройде 12 вересня.

Перед самітом батько і син прогулялися містом, відвідавши Михайлівський Золотоверхий монастир, Михайлівську площу з музеєм розбитої російської техніки, парк “Володимирська гірка”, Андріївську церкву.

Джерело: Управління туризму та промоцій КМДА

“Почесний гість був вражений красою архітектури нашого улюбленого міста, а також активно цікавився історичними подіями, які відбувалися у Києві”, – повідомили в Управлінні туризму та промоцій КМДА.

Майкл Дуглас також зустрівся з шеф-кухарем Євгеном Клопотенком.

Норвегія оголосила про продовження програми допомоги Україні на три роки, збільшивши загальний обсяг фінансування до 135 мільярдів норвезьких крон, про що повідомив уряд країни в п’ятницю, 20 вересня.

У п’ятницю, 20 вересня, Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача ЗСУ, під час якого сторони зокрема обговорили захист енергетики взимку та власне виробництво озброєння.

Помер український гуморист та актор “Ліги сміху” Юрій Рябченко, про що у п’ятницю, 20 вересня, повідомила гостьова редакторка шоу Одарка Царенко.

Українська фехтувальниця Ольга Харлан знялась для чемпіонського номера чоловічого журналу Playboy.

На фронті під час виконання бойового завдання в Донецькій області загинула 47-річна важкоатлетка, бойова медикиня та стрільчиня Ніна Пашкевич.