Samsung планує скоротити до 30% працівників в деяких іноземних підрозділах — ЗМІ

Джерело: Reuters

Компанія Samsung Electronics планує скоротити до 30% свого персоналу в деяких іноземних підрозділах. Це стосується переважно відділів продажів, маркетингу та адміністративного персоналу.

Скорочення торкнеться працівників у різних регіонах, включаючи Америку, Європу, Азію та Африку. За словами джерел, цей процес триватиме до кінця року. Поки що невідомо, скільки саме співробітників буде звільнено, і в яких країнах скорочення будуть найбільшими.

Samsung підтвердила, що скорочення спрямоване на підвищення ефективності роботи, при цьому наголосивши, що виробничі підрозділи не постраждають.

На кінець 2023 року в Samsung працювало близько 267 800 осіб, з яких понад половина були зайняті за кордоном. Основна частина працівників зосереджена у виробництві та розробці, тоді як відділи продажів та маркетингу налічували приблизно 25 100 осіб.

За даними джерел, рішення про скорочення було прийняте на тлі уповільнення глобального попиту на технологічну продукцію та прагнення компанії підвищити прибутки через зменшення витрат.

У Samsung також постають перед труднощами на ринку смартфонів і напівпровідників, що спричинило зниження акцій компанії до найнижчого рівня за 16 місяців.

У світі 16 % підлітків стають об’єктами кібербулінгу, тобто зазнають приниження й залякування через інтернет. Тоді як майже 12 % підлітків визнали, що самі булили когось онлайн.

Командувач Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Олександр Павлюк поінформував про втрати ворога за вересень. Зокрема за місяць втрати російських військ в Україні становлять 38130 особового складу.

Лікарі КП “Київська міська лікарня ветеринарної медицини” нагадали киянам про важливість регулярної вакцинації домашніх тварин від сказу, аби запобігти поширенню цього небезпечного захворювання.

Росія ризикує піти шляхом повернення до репресивних сталінських практик, і відновлення демократії в країні може зайняти кілька поколінь, заявили учасники міжнародної конференції у Вільнюсі, присвяченої пам’яті Леонідаса Донскіса.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 3 жовтня. Ситуація на Покровському і Курахівському напрямках залишається напруженою – ворог зосереджує там основні наступальні зусилля. Окрім того, росіяни сьогодні активно атакують на Лиманському напрямку.