Перша леді Франції Бріжит Макрон з’явиться в серіалі «Емілі в Парижі»

Джерело: The Guardian

Перша леді Франції Бріжит Макрон з’явиться в епізодичній ролі самої себе в серіалі Netflix “Емілі в Парижі”.

Бріджит буде одягнена у власний одяг, “без жодних особливих інструкцій” від серіалу. Творець серіалу Даррен Стар сказав, що пані Макрон “має великий талант”.

За словами виконавиці головної ролі в “Емілі в Парижі” Лілі Коллінз, камео першої леді готувалося з 2022 року.

“Ідея … прийшла до нас, коли ми з Дарреном Стар зустрілися з нею в Єлисейському палаці в грудні 2022 року. Вона є великою шанувальницею шоу і поставилася до згадки про неї в першому сезоні з великим гумором. Ця сцена в четвертому сезоні — це “підморгування”, і зйомки з нею були для мене честю і справжньою радістю”, – розповідає Коллінз.

 

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.