Донька Гордона Рамзі оголосила про заручини з олімпійським плавцем

Джерело: Sky News

Холлі Рамзі, донька відомого телевізійного шеф-кухаря Гордона Рамзі, оголосила про заручини з олімпійським плавцем Адамом Піті. 24-річна жінка повідомила новину через пост у своєму Інстаграмі, де поділилася фотографіями з нареченим і показала обручку.

“Я виходжу заміж за свого найкращого друга”, — написала вона, додавши, що завжди почувалася коханою та щасливою поруч із Піті.

Вона розповіла, що буде підтримувати його та його сина Джорджа.

Фото: HollyRamsay / Інстаграм

29-річний Піті, триразовий олімпійський чемпіон, висловив свою радість у соцмережах, назвавши себе “найщасливішою людиною на землі”. Він наголосив, що Холлі допомогла йому пройти через важкі моменти життя, підтримуючи його на шляху до самовдосконалення.

Піті також розповів, що працював над створенням обручки разом з ювеліром протягом 10 місяців.

Плавець раніше переживав непрості часи після травми, отриманої під час тренувань у 2022 році, що змусило його тимчасово відійти від спорту. Попри це, цього літа він здобув срібну медаль на Іграх у Парижі.

Протягом доби армія РФ обстріляла низку населених пунктів Донецької області. Станом на ранок 19 вересня внаслідок атак відомо про десятьох поранених.

18 вересня у Китаї чоловік скоїв напад з ножем на учня японської школи. Це не перший такий інцидент за останні місяці.

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) оголосив у державний та міжнародний розшук народного депутата від “Слуги народу” Андрія Одарченка, який обвинувачується у спробі підкупу керівництва Міністерства відновлення. Відомо, що раніше він виїхав за кордон і не з’явився на судове засідання.

Північна Корея випробувала нові тактичні балістичні ракети з використанням надвеликих боєголовок і модифікованих крилатих ракет, повідомило державне інформаційне агентство KCNA.

Аналітики ISW зреагували на атаку України по російському складу боєприпасів у Топорці (Тверська область, РФ) та наголосили, що подальші подібні атаки вплинуть на здатність окупантів наступати.