Сильвестр Сталлоне працює над сценарієм до приквелу драми «Роккі»

Джерело: GamesRadar

Американський актор Сильвестр Сталлоне анонсував майбутній приквел культової спортивної драми “Роккі”.

Зокрема Сталлоне розповів, що написав вже кілька сторінок сценарію до майбутнього фільму.

“Приквел “Роккі” дуже близький і дорогий моєму серцю. Я написав кілька сторінок про це, і, здається, воно написане само собою”, – поділився виконавець ролі Роккі в оригінальних фільмах.

Зазначається, що стрічка розповість про 15-річну Ендріан, яку в оригінальних фільмах грала Талія Шайр, 17-річного Роккі та старшого брата Ендріан і найкращого друга Роккі Полі, якого зіграв Берт Янг.

“Роккі – твій поганий хлопець. Це майже як Леді та Блудько (мультфільм студії Walt Disney – ред.), але з реальними людьми. Це буде чудово”, – прокоментував Сталлоне.

Як розповіли у виданні, Сталлоне було 29 років, коли вийшов перший фільм про Роккі, тому, схоже, дія приквелу розгортатиметься приблизно за 10 років до подій фільму 1976 року. Виходячи з порівняння майбутньої стрічки з “Леді та Блудьком”, ймовірно, майбутній фільм зосередиться на стосунках Роккі та Ендріан.

Сталлоне є сценаристом усіх шести фільмів про Роккі, він також зіграв у них головні ролі, а ще виступив режисером чотирьох з них.

Американський історик, амбасадор фандрейзингової платформи UNITED24, професор Єльського університету Тімоті Снайдер наголосив, що американці українського походження двох штатів у США матимуть величезний вплив на результати майбутніх президентських виборах. Він закликав їх бути особливо активними та голосувати задля майбутнього України.

У 2024 році Україна здійснила понад 7 000 ударів по російській території. Ексклюзивну інформацію журналісти отримали від одного з українських підрозділів БпЛА далекого радіусу дії.

Дональд Трамп і його штаб розгорнули агресивну кампанію проти перевірки наведених у його заявах фактів, щоб змусити телемережі, видання та журналістські організації відмовитися від цієї практики, якщо вони хочуть далі взаємодіяти з ним.

У Великій Британії на аукціоні продали рідкісні екземпляри коміксів Marvel “Неймовірний Галк” та “Фантастична четвірка” з колекції двох братів з Лестершира.

Рада Європи у Страсбурзі назвала знищення культурної спадщини в Україні під час повномасштабної війни РФ порушенням міжнародного гуманітарного права. Конгрес місцевої та регіональної влади ухвалив декларацію про руйнування культурної спадщини в Україні, повідомили у Раді.