В Чорному морі перебувають чотири ворожі носії «Калібрів» – Повітряні Сили

Джерело: Повітряні Сили ЗС України

В Повітряних Силах ЗСУ повідомили, що ворог утримує в акваторії Чорного моря в готовності чотири носії крилатих ракет “Калібр”.

У відомстві закликали в разі оголошення повітряної тривоги прямувати в укриття.

Також додамо, що, за даними ВМС ЗСУ, станом на 7:00 13 вересня в Середземному морі на бойовому чергуванні перебуває п‘ять ворожих кораблів, чотири з яких є носіями крилатих ракет “Калібр”, загальним залпом до 32 ракет.

Згідно з листом, який Reuters опублікував у четвер, Німеччина має намір схвалити близько 400 мільйонів євро військової допомоги Україні.

Студія “Квартал 95” без дозволу використала відео загиблого захисника Юрія Назаренка у випуску 25 серпня 2024 року. Це викликало обурення у близьких загиблого.

З Яною Баріновою Букви зустрілися у Відні (Австрія), в межах щорічної події viennacontemporary – провідного…

У Верховній Раді зареєстрували новий проєкт постанови щодо перейменування населених пунктів в рамках деколонізації. Серед співавторів постанови є керівництво ВР, Петро Порошенко та лідери парламентських фракцій.

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн у четвер, 19 вересня, заявила, що 160 мільйонів євро з надходжень від заморожених російських активів спрямують на гуманітарні потреби України цієї зими.