Третю зиму без тепла: окупанти у Сєверодонецьку не проводять опалення в будинки місцевих

Джерело: Артем Лисогор

За весь час окупації Сєверодонецька в Луганській області російські загарбники забезпечили опалення лише в кількох будинках місцевих мешканців.

“У Сєверодонецьку готуються зустрічати третю зиму без централізованого опалення”, – зазначив голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

За інформацією ОВА, російські війська підготували до зими лише три будинки в Сєверодонецьку.

“Саме у стількох серед сотень багатоповерхівок у Сєвєродонецьку реконструйована система опалення”, – додає Лисогор.

Систему опалення в цих будинках нібито відновлювали спеціалісти з російського міста Перм, які займаються реконструкцією зруйнованого загарбниками міста. Окупанти також обіцяють виконати аналогічні роботи ще в трьох будинках.

Згідно з листом, який Reuters опублікував у четвер, Німеччина має намір схвалити близько 400 мільйонів євро військової допомоги Україні.

Студія “Квартал 95” без дозволу використала відео загиблого захисника Юрія Назаренка у випуску 25 серпня 2024 року. Це викликало обурення у близьких загиблого.

З Яною Баріновою Букви зустрілися у Відні (Австрія), в межах щорічної події viennacontemporary – провідного…

У Верховній Раді зареєстрували новий проєкт постанови щодо перейменування населених пунктів в рамках деколонізації. Серед співавторів постанови є керівництво ВР, Петро Порошенко та лідери парламентських фракцій.

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн у четвер, 19 вересня, заявила, що 160 мільйонів євро з надходжень від заморожених російських активів спрямують на гуманітарні потреби України цієї зими.