Португалія випустить монету на честь Кріштіану Роналду

Джерело: Free Press Journal

Португалія оголосила, що випустить монету номіналом 7 євро на честь зірки футболу Кріштіану Роналду, на знак вдячності за його досягнення.

Фото: GOALSbible/X

Найкращий бомбардир чоловічої національної збірної Португалії з футболу за всю історію, який забив 130 голів, зробив значний внесок у розвиток своєї країни, зокрема привів Португалію до історичної перемоги на Євро-2016 і виграв титул Ліги націй УЄФА в сезоні 2018/2019.

На знак вдячності за величезний внесок п’ятиразового володаря “Золотого м’яча” команда Португалії випустила спеціальну монету євро CR7 на честь Роналду.

На монеті зображений футболіст та популярний код зірки “CR7”. Монета після її запуску стане прийнятною формою витрат у країні.

Португальський футболіст продовжує бити рекорди як на полі, так і поза ним. Нещодавно він став першою людиною, яка досягла одного мільярда підписників в різних соціальних мережах.

Актор Девід Швіммер нещодавно зізнався, що його кар’єра могла б піти зовсім іншим шляхом, якби він не відмовився від ролі у фільмі “Люди в чорному” 1997 року. На той час актор здобув велику популярність завдяки своїй ролі в серіалі “Друзі”, але він вирішив зосередитися на власному фільмі, замість того щоб прийняти пропозицію зіграти головну роль у культовому фільмі.

Росія проводить інформаційні маніпуляції, часто маскуючи їх під українські ініціативи, зокрема через створення псевдоукраїнських сторінок у соцмережах.

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн у п’ятницю, 20 вересня, здійснить візит до України.

Згідно з листом, який Reuters опублікував у четвер, Німеччина має намір схвалити близько 400 мільйонів євро військової допомоги Україні.

Студія “Квартал 95” без дозволу використала відео загиблого захисника Юрія Назаренка у випуску 25 серпня 2024 року. Це викликало обурення у близьких загиблого.