Melovin нецензурно відповів фанатці, яка викрикувала під час концерту

Джерело: Букви

Під час свого концерту у Дніпрі український співак Melovin нецензурно висловився до однієї з фанаток, яка відволікала його.

Співак зазначив, що жінка була п’яною і вигукувала фрази, через що він зупинив концерт і звернувся до неї.

“Вибачте, я просто сильно вас чую тут, ви мені заважаєте”, – сказав спершу Melovin.

Однак фанатка не припинила вигуки й тоді співак сказав: “Йди на*уй, будь ласка”.

Після цієї фрази в залі пролунали схвальні вигуки.

“Майте повагу до інших, тоді і вас поважатимуть! Всіх обійняв! Міцно! До зустрічі на концертах і памʼятайте! Не вмієш пити – не пий. А як пʼєш, то добре закусюй”, – написав артист, коментуючи ситуацію.

В коментарях користувачі соцмереж підтримали співака.

Галицький районний суд Львова продовжив досудове розслідування у справі вбивства мовознавиці Ірини Фаріон ще на шість місяців.

Проти Гарві Вайнштейна з’явилося нове обвинувачення. Прокуратура не оприлюднила подробиць, а адвокат Вайнштейна заявив, що він не знає нічого про нову обвинувачувачку.

Актор Девід Швіммер нещодавно зізнався, що його кар’єра могла б піти зовсім іншим шляхом, якби він не відмовився від ролі у фільмі “Люди в чорному” 1997 року. На той час актор здобув велику популярність завдяки своїй ролі в серіалі “Друзі”, але він вирішив зосередитися на власному фільмі, замість того щоб прийняти пропозицію зіграти головну роль у культовому фільмі.

Росія проводить інформаційні маніпуляції, часто маскуючи їх під українські ініціативи, зокрема через створення псевдоукраїнських сторінок у соцмережах.

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн у п’ятницю, 20 вересня, здійснить візит до України.