У Конгресі США відбудуться слухання щодо нових свідчень про НЛО – Daily Mail

Джерело: Daily Mail

За кілька днів у Конгресі США відбудуться слухання щодо НЛО на тлі появи чергових повідомлень про “величезний” літальний апарат біля бази ядерної зброї США.

Як розповіли у виданні, влітку американські військові заявляли про чергові загадкові явища у повітряному просторі.

Кілька днів тому очевидці зафільмували об’єкт, який вони назвали “величезним” НЛО з “численними миготливими та обертовими вогнями” за 95 км від бази ядерних озброєнь ВПС США Мальмстром.

“Коли ми спостерігали за об’єктом, було дуже помітно, що вогні горіли навколо силуету великого корабля. Ми вважаємо, що бачили об’єкт у формі диска збоку”, – прокоментував свідок.

Своєю чергою, сенаторка Кірстен Джиллібранд, яка підтвердила проведення слухань, заявила: “Для мене це пріоритет, бо я вважаю дуже важливим, аби ми продовжували надавати інформацію громадськості”.

Вона додала, що на слуханнях у Конгресі виступить новий керівник спеціального підрозділу Пентагону – так званого Загальнодоменного офісу з вирішення аномалій Джон Колоскі.

“Сподіваюся, новий керівник таки дасть свідчення”, – сказала сенаторка.

За її словами, Комітет з питань збройних сил Сенату представить “звіт про те, скільки непізнаних повітряних явищ ми оцінили й проаналізували, і надамо приклади того, що ми ідентифікували і що не ідентифікували”.

Тоді як керівник NASA Білл Нельсон заявив, що група незалежних дослідників NASA не знайшла жодних доказів позаземного походження неопізнаних літальних об’єктів.

Міністерство внутрішніх справ України запропонувало Португалії допомогу в боротьбі з масштабними пожежами, які охопили центральну та північну частини країни.

У Верховному Суді прокурори домоглися повернення до комунальної власності земельної ділянки, виділеної Київрадою приватному товариству для забудови. Мова про земельну ділянку біля озера Вирлиця, яка ще з 1994 року зарезервована як цінна природна територія, що має значну рекреаційну цінність.

У Шотландії водолази виявили уламки британського військового судна, який було потоплено німецьким підводним човном у Північному морі майже 110 років тому.

Нове дослідження, засноване на ДНК, отриманій з людських кісток і зубів, витягнутих зі стародавніх поховань у Скандинавії – семи з району у Швеції під назвою Фальбігден, одного з прибережних районів Швеції неподалік від Гетеборга і одного з Данії, – припускає, що причиною неолітичного занепаду населення Північної Європи близько 5 000 років тому могли стати хвороби, зокрема чума.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.