Кандидат у мери Бразилії під час дебатів вдарив опонента стільцем у прямому ефірі

Джерело: CNN

Під час дебатів на посаду мера бразильського міста Сан-Паулу один із кандидатів накинувся на суперника зі стільцем.

Спершу між Хосе Луїсом Датеною та Пабло Марсалем виникла суперечка, тоді Датена замахнувся стільцем на свого колегу. Внаслідок цього Марсала госпіталізували через травму грудної клітки та зап’ястя, проте обійшлось без серйозних ускладнень.

@dailymail

During a heated live debate, for mayor of São Paulo, Brazilian mayoral candidate Jose Luiz Datena attacked his rival Pablo Marcal by smashing him with an iron chair. Marcal was hospitalised with suspected fractured ribs and breathing difficulties. #BRAZIL #mayor #debate #livetv #saopaolo🇧🇷🇧🇷 #joseluizdatena #pablomarcal

♬ original sound – Daily Mail – Daily Mail

Пізніше Датена розповів, що напав на Марсала, тому що він згадав старі звинувачення в сексуальних домаганнях проти нього, які не підтвердились кілька років тому.

“Він прийшов зі справою, яка була в архіві, яку поліція навіть не розслідувала, тому що не було доказів. Справа 11-річної давнини, яка спричинила дуже серйозну ситуацію в моїй сім’ї”, – сказав Датена.

Внаслідок інциденту його виключили з дебатів, але він сказав, що зробив помилку, проте не шкодує про свої дії.

Решта кандидатів Гільєрме Булос, Марина Хелена, Рікардо Нуньєс і Табата Амарал продовжили дебати після інциденту.

  • У Конгресі США спалахнула сварка після того, як республіканка Марджорі Тейлор Ґрін звинуватила членкиню Палати представників від Демократичної партії Жасмін Крокетт в тому, що вона щось не правильно прочитала через те, що їй завадили “накладні вії”.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.

Двоє людей вважаються зниклими безвісти, а близько 1 000 осіб евакуйовано після повеней і зсувів на півночі Італії, в регіоні Емілія-Романья.

Південь Німеччини “тероризують” середземноморські мурахи, які перегризають дроти електрокабелів та інтернету.

Компанія Tesla американського мільярдера та винахідника Ілона Маска, віддалено відключила голові Чечні Рамзану Кадирову автомобіль Cybertruck.