Після виборів у Грузії можуть зупинити безвізовий режим з ЄС – ЗМІ

Джерело: “ГрузіяOnline”

За даними телекомпанії TV Formula, вже фактично досягнуто домовленості про зупинення безвізового режиму ЄС з Грузією. 

У компанії стверджують, що таке рішення ухвалять після виборів у разі подальшого погіршення ситуації та порушення демократичних принципів, зокрема принципу вільних виборів.

До того ж, вже завершено етап консультацій та погоджень із міністерствами закордонних справ країн-членів ЄС, за даними TV Formula. 

Угорщина часто блокує персональні санкції проти “Грузинської мрії” в ЄС, однак зупинення безвізового режиму не потребує повного консенсусу серед країн-членів.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.