У Києві середньодобовий вміст діоксиду азоту перевищує допустимі концентрації

Джерело: Український гідрометеорологічний центр

В українському гідрометеорологічному центрі у вівторок, 17 вересня, повідомили, що середньодобовий вміст діоксиду азоту у столиці перевищує гранично допустимі концентрації (ГДК).

За даними центру, в наступні дні, 18-19 вересня, через суху та теплу погоду вміст діоксиду азоту в повітрі перевищуватиме критичний рівень – п’ять гранично допустимих концентрацій.

Відтак це може негативно впливати на самопочуття людей.

Під кінець тижня, 20-22 вересня, передбачається зменшення концентрацій забруднювальних речовин внаслідок вітру та зниження температури вночі та вранці.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.