Сербський блогер опинився разом з ведмедем у його берлозі та зняв це на відео

Джерело: Стефан Янкович

Сербський блогер Стефан Янкович показав відео з ведмежої берлоги, де він опинився разом з диким звіром.

Відео зустрічі з ведмедем у його помешканні Янкович поділився у своїх соцмережах. Як саме блогер опинився у берлозі невідомо, однак поки він був там, звір повернувся до своєї домівки.

На відео видно, як Янкович з середини знімає тварину, яку спершу розглядає його стоячи на вході у берлогу.

Далі ведмідь заходить всередину та, як видно на кадрах, починає обнюхувати берлогу, поки сам блогер поступово намагається вийти з берлоги.

 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Stefan Janković (@stefan_jankovich)

Згодом на опублікованому блогером відео видно, як ведмідь вже нюхає його голову і телефон.

Блогер опублікував ще одне відео, на якому він вже сидить на дереві, а під ним – двоє ведмедів. Один зі звірів дряпає дерево, дивлячись на Стефана Янковича.

“Ви не повірите, що зі мною сталось. Я проводжу години у лісі і на мене напав ведмідь. Він чекає мене, а поруч ще один”, – говорить він у відео.

Блогер не пояснив, як опинився у берлозі, а його відео з назвою “На межі життя” зібрали десятки тисяч переглядів та поширення у низці ЗМІ.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.