В Києві на АЗС застрелили чоловіка: підозрюваного затримали

Джерело: Національна поліція України

Сьогодні вранці, 18 вересня, на одній із АЗС у Святошинському районі Києва між двома чоловіками виник конфлікт, під час якого один застрелив іншого з вогнепальної зброї та поїхав. Від поранень потерпілий помер. 

На території міста ввели спеціальну поліцейську операцію, в результаті чого підозрюваного розшукали та затримали. 

Фото: Національна поліція

На місці події працює слідчо-оперативна група районного управління поліції. Зловмисника – місцевий мешканець 1983 року народження – затримано і з ним спілкуються правоохоронці. 

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.