Amazon випустить кіноадаптацію гри The Sims за участю Марго Роббі

Джерело: BBC News

Amazon MGM Studios випустить фільм, заснований на серії відеоігор The Sims.

Amazon співпрацює з творцями гри – Electronic Arts (EA).Також відомо, що до створення фільму залучена виробнича компанія акторки Марго Роббі LuckyChap і режисер Локі Кейт Геррон.

Британська письменниця та комік Брайоні Редман стануть співавторами сценарію фільму.

В EA сказали, що “зарано розповідати більше”, але пообіцяли більше інформації наступного року, коли The Sims відзначатиме своє 25-річчя.

  • Серіал “Скубі-Ду” у форматі live-action незабаром може з’явитися на стримінговій платформі Netflix. Проєкт знаходиться на завершальній стадії угоди, яка передбачає зобов’язання з боку Netflix розпочати виробництво серіалу за наявністю готового сценарію.

У Шотландії водолази виявили уламки британського військового судна, який було потоплено німецьким підводним човном у Північному морі майже 110 років тому.

Нове дослідження, засноване на ДНК, отриманій з людських кісток і зубів, витягнутих зі стародавніх поховань у Скандинавії – семи з району у Швеції під назвою Фальбігден, одного з прибережних районів Швеції неподалік від Гетеборга і одного з Данії, – припускає, що причиною неолітичного занепаду населення Північної Європи близько 5 000 років тому могли стати хвороби, зокрема чума.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.