Біллі Айліш публічно підтримала Камалу Гарріс

Джерело: Біллі Айліш

Біллі Айліш та її брат Фіннеас О’Коннелл публічно заявили, що на виборах президента США голосуватимуть за кандидатку від демократів, чинну віцепрезидентку Камалу Гарріс.

Про це зіркові брат та сестра повідомили, опублікувавши відео у соцмережі 17 вересня, у Національний день реєстрації виборців.

“Ми голосуємо за Гарріс-Волца. Вибір очевидний”, – мовиться у підписі до відео.

У самому ролику співачка зауважила, що Камала Гарріс та Том Волц боряться за захист репродуктивної свободи, планети і демократії. Саме через це вони підтримують кандидатів від Демократичної партії.

“Голосуйте так, ніби від цього залежить ваше життя, тому що так і є”, – додала Айліш.

Фіннеас, своєю чергою, сказав, що не можна дозволити, аби “екстремісти контролювали наше життя, свободу та майбутнє”.

“Єдиний спосіб зупинити їх та небезпечну повістку “Проєкту-2025″ – проголосувати та вибрати Камалу Гарріс”, – наголосив виконавець, продюсер звукозапису й актор.

У Шотландії водолази виявили уламки британського військового судна, який було потоплено німецьким підводним човном у Північному морі майже 110 років тому.

Нове дослідження, засноване на ДНК, отриманій з людських кісток і зубів, витягнутих зі стародавніх поховань у Скандинавії – семи з району у Швеції під назвою Фальбігден, одного з прибережних районів Швеції неподалік від Гетеборга і одного з Данії, – припускає, що причиною неолітичного занепаду населення Північної Європи близько 5 000 років тому могли стати хвороби, зокрема чума.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.