У Таїланді жінку у власному будинку ледь не задушив пітон. Її врятували лише через 2 години

Джерело: The Guardian

Таїландська жінка Аром Арунрой розповіла, що була затиснута 20-кілограмовим пітоном упродовж близько двох годин у своєму будинку.

64-річна жінка, яка мила посуд, приблизно о 20:30 відчула, як змія вкусила її за ногу, коли проникла в її будинок у провінції Самут Пракан, неподалік від Бангкока.

Аром сказала, що намагалася боротися зі змією і кликала на допомогу, але ніхто її не почув.

У якийсь момент вона схопила змію за голову в надії, що та відпустить її, але вона продовжувала душити жінку.

Зрештою, сусід почув її крики про допомогу і подзвонив поліції о 10 вечора.

Сержант поліції Вонгмалі Анусорн  розповів, що він вибив двері Аром, почувши слабкий голос зсередини.

“Це був пітон, великий. Я побачив слід від укусу на її нозі, але [знав], що він може бути і в інших місцях”, – сказав він, додавши, що намагався допомогти, штовхаючи змію, щоб змусити її відпустити жінку.

Пітон, завдовжки чотири метри і вагою понад 20 кг, обвився навколо талії Аром, коли її врятували співробітники служби швидкого реагування.

Хоча пітони не отруйні, їхні укуси можуть викликати інфекції. Вони вбивають здобич, задушуючи її.

Минулого місяця в тій же провінції пітон вкусив чоловіка за яєчко, коли той сидів на унітазі на другому поверсі свого будинку.

  • В Індонезії гігантський сітчастий пітон з’їв жінку. Її тіло виявили в животі рептилії наступної доби.
  • У Біхарі, Індія, змія вкусила робітника на ім’я Сантош Лохар, а він, своєю чергою, тричі вкусив її у відповідь. Невдовзі рептилія померла, а чоловік вижив.
  • У Шеньчжені митники затримали чоловіка, який намагався переправити понад 100 живих змій через порт Футянь з Гонконгу на материковий Китай. Чоловік вирішив сховати їх у власних штанях.

19 вересня близький соратник президента РФ Володимира Путіна “попередив” західні уряди, що почнеться ядерна війна, якщо вони дадуть зелене світло Україні використовувати далекобійне озброєння для ударів по території Росії.

Міністерство внутрішніх справ України запропонувало Португалії допомогу в боротьбі з масштабними пожежами, які охопили центральну та північну частини країни.

У Верховному Суді прокурори домоглися повернення до комунальної власності земельної ділянки, виділеної Київрадою приватному товариству для забудови. Мова про земельну ділянку біля озера Вирлиця, яка ще з 1994 року зарезервована як цінна природна територія, що має значну рекреаційну цінність.

У Шотландії водолази виявили уламки британського військового судна, який було потоплено німецьким підводним човном у Північному морі майже 110 років тому.

Нове дослідження, засноване на ДНК, отриманій з людських кісток і зубів, витягнутих зі стародавніх поховань у Скандинавії – семи з району у Швеції під назвою Фальбігден, одного з прибережних районів Швеції неподалік від Гетеборга і одного з Данії, – припускає, що причиною неолітичного занепаду населення Північної Європи близько 5 000 років тому могли стати хвороби, зокрема чума.