Coca-Cola і Bacardi спільно випустять алкогольний коктейль

Джерело: The Coca-Cola Company

Наступного року Coca-Cola Co. і компанія-виробник спиртних напоїв Bacardi запустять виробництво спільного коктейлю, готового до вживання. Коктейль спочатку буде випущено в Мексиці та в деяких країнах ЄС у 2025 році.

Компанії оголосили, що “глобальним стандартом” для нового напою є міцність 5%, але зазначили, що цей показник може змінюватися залежно від ринку. У рекламному ролику на упаковці вказано, що міцність складає 5,9%.

Як стверджують бренди, це не перший випадок, коли вони об’єднуються. Ще у 1900 році в американському барі в Гавані  винайщли коктейль “Куба Лібре” на основі рому Bacardi, кока-коли та лайму.

  • Американська співачка Бейонсе увійшла у бізнес алкогольних напоїв, запустивши лінію віскі у співпраці з Moët Hennessy з LVMH.

Міністерство внутрішніх справ України запропонувало Португалії допомогу в боротьбі з масштабними пожежами, які охопили центральну та північну частини країни.

У Верховному Суді прокурори домоглися повернення до комунальної власності земельної ділянки, виділеної Київрадою приватному товариству для забудови. Мова про земельну ділянку біля озера Вирлиця, яка ще з 1994 року зарезервована як цінна природна територія, що має значну рекреаційну цінність.

У Шотландії водолази виявили уламки британського військового судна, який було потоплено німецьким підводним човном у Північному морі майже 110 років тому.

Нове дослідження, засноване на ДНК, отриманій з людських кісток і зубів, витягнутих зі стародавніх поховань у Скандинавії – семи з району у Швеції під назвою Фальбігден, одного з прибережних районів Швеції неподалік від Гетеборга і одного з Данії, – припускає, що причиною неолітичного занепаду населення Північної Європи близько 5 000 років тому могли стати хвороби, зокрема чума.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.