Модель Джіджі Хадід затримали та оштрафували на 1000 доларів США за зберігання наркотиків

Джерело: The Straits Times

Американську супермодель Джіджі Хадід затримали та оштрафували на 1000 доларів США після того, як митники на Кайманових островах знайшли в її багажі марихуану та засоби для вживання наркотиків.

Джіджі Хадід минулого тижня прилетіла в міжнародний аеропорт Оуена Робертса на острів Великий Кайман на приватному літаку. В аеропорту її затримали.

Її представник сказав, що вона подорожувала з марихуаною, легально придбаною в Нью-Йорку з ліцензією на медичну марихуану. Марихуана також була дозволена для медичного використання на Великому Каймані з 2017 року.

“Її послужний список залишається ясним, і вона насолоджувалася рештою свого часу на острові”, – зазначив представник Хадід.

У вівторок, 18 липня, модель опублікувала серію знімків і відео з пляжного відпочинку в Instagram.

У підписі вона написала: “Все добре, що добре закінчується”.

Президента Аргентини Хав’єра Мілея звинуватили у плагіаті частини його нещодавньої промови на Генеральній асамблеї ООН, яка нагадує слова з політичного серіалу “Західне крило” (The West Wing).

Вінтажний Ferrari Анджеліні Джолі буде виставлений на аукціоні Christie’s у Парижі 20 листопада.

У Венесуелі від жовтня почали святкувати Різдво. Міста прикрасили святковими декораціями, щоб відволікти населення від нещодавніх скандальних виборів.

Командування 123 бригади територіальної оборони проведе розслідування обставин загибелі командира 186 окремого батальйону Ігоря Гриба, який, як повідомляється, вчинив самогубство під час бойового завдання на Вугледарському напрямку.

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру очільниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи. Її взяли під варту.