У Флориді 3-річний хлопчик за кермом гольф-кару збив насмерть 7-річну дитину

Джерело: CNN

Відповідно до пресрелізу дорожньо-транспортної служби Флориди, в понеділок, 17 липня вдень у Форт-Маєрсі, штат Флорида, 3-річний хлопчик за кермом автомобіля для гольфу збив 7-річну дитину і вона померла.

3-річна дитина на машині для гольфу наближалася до повороту біля будинку на приватній території та передньою частиною машини вдарила 7-річну дитину, яка стояла у дворі.

Фото: WSVN

Старша дитина була доставлена в лікарню, де згодом констатували смерть. 3-річний хлопчик не постраждав.

Занепокоєння щодо неповнолітніх, які керують машинами для гольфу у Флориді, нещодавно спонукало до ухвалення нового закону штату. Усі молодші 18 років незабаром повинні будуть мати дозвіл або водійські права на водіння автомобіля для гольфу.

Законопроєкт був підписаний губернатором Роном ДеСантісом і набуває чинності 1 жовтня.

У ньому не вказано вік, коли неповнолітні мають право почати керувати візком для гольфу, але вказано, що всі неповнолітні повинні мати дозвіл або водійське посвідчення, щоб легально керувати машиною для гольфу у Флориді. Водії у Флориді повинні бути не менше 15 років і мати згоду батьків, щоб отримати дозвіл.

За даними Американської академії педіатрії, щороку понад 6500 дітей страждають від машин для гольфу. Більша частина постраждалих – діти до 12 років.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.